Siem Hiemstra

Hypotheekadviseur

In 1991 ben ik mijn financiële loopbaan begonnen bij de ING als hypotheek en effecten specialist. Na anderhalf jaar begon het ondernemersbloed op te spelen en begon ik mijn carrière als zelfstandig ondernemer in de financiële wereld. Eind 1992 ben ik in Leeuwarden gestart met een kantoor van Hypotheek Visie. In tien jaar tijd groeiden we daar uit tot een bedrijf met tien medewerkers. In 2003 heb ik de overstap naar Drachten gemaakt om vanuit dat kantoor samen met Douwe van Drogen de overstap te maken naar Huis & Hypotheek.

Naast de studies op het gebied van hypotheken en verzekeringen heb ik in 2010 met goed gevolg een opleiding tot financiële echtscheiding specialist gedaan.

In mijn vrije tijd ben ik een fanatieke duursporter. Naast jarenlang actief geweest te zijn als marathonschaatser houd ik mij tegenwoordig bezig met hardlopen. Elk jaar loop ik meerdere halve marathons en zo mogelijk een hele marathon. De halve marathon van Terschelling beter bekend als de Berenloop is mijn favoriet.